onsdag 25 april 2012

The Malta Experience dag 4

Upp tidigt för frukost och sedan session 8, som behandlade hur man kan använda ett skjutsystem för att göra allt möjligt annat med det också. Vi fick höra att man vill försöka standardisera de olika sätt som skjutsystem "pratar" för att kunna lättare flytta information mellan olika system. Och sist har man försökt att standardisera hur man ska benämna olika pjäser. Kan man göra det, så kan man också få en dator att "översätta" pjäsen till en datorbild.


Sedan var det tid för gruppdiskussioner. martin och jag gick på olika för att få och ge lite input.
Jag var med och diskuterade hur vi skulle få upp kvaliteten på tävlingsarrangörer. Jag hade författat en skrivelse som jag visade lite av.


Snabbspring till Burger King som var närmast för att få lite lunch. En whopper dyrare än i Sverige, tillbaka till rummet för att sköta mailkonversation med leverantörer och kunder.

Så iväg på kvällens utflykt (med fyrverkeri, vad trodde ni?). Denna gång till Mellieha, först mat och sedan dagfyrverkerier (saluter i alla former). Sedan kvällsfyrverkeri där 16 av Maltas fyrverkerifabriker sköt sina hantverksmässigt handgjorda specialare. Sedan till kyrktorget där 5 Irdieden eldades. 









Och så hem till sängen och sova.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar