fredag 2 mars 2012

Hos landshövdingen, "Våga vara egen 2012" och ny Folkpartilokal

Tidig dag. Vaknade vid 5-tiden, hann med tidningen innan det var tid att ge sig iväg med spårvagnen. Kom till residenset 6:30, där MiG-frukosten var idag. Mycket intressant genomgång med Agneta Kores som tagit över efter förre länsöverdirektören GöranBengtsson. Agneta har jag träffat tidigare på presidiemöten med Framtiden AB (Göteborgs Koncernbolag för bostäder, mm). Hon var ju tidigare Vd för Familjebostäder.
Agneta berättade om allt vad länsstyrelsen sysslar med. Sedan var det Lars Bäckströms tur och han är en inspirerad talare. Jag minns ju förstås honom mest från Filosofiska Fakulteternas Studentkårs (FFS) fullmäktige i början på 70-talet.

Stressade vidare till nästa arrangemang. Skulle ju vara domare på "Våga vara egen" som är Ung Företagares stora mässa i Göteborg. En till frukost på Estrad och genomgång av dagens arbetsuppgifter. Vår grupp hade fått i uppdrag att utse vinnare i kategorin "Bästa Monter". Efter den officiella invigningen och (pojk)bandklippningen (EMD), ledde konfrancieren Henrik "Munken" Munkhammar de första prisutdelningarna. Sedan var det Monterdax.
Gick runt bland 240 utställare och tittade på montrar och massor av entusiastiska ungdomar som försökte sälja sina produkter. I vimlet syntes bland andra David Lega (Kds kommunalråd i Göteborg) och Cecilia Magnusson (riksdagskvinna för M).
Först vaskade vi fram ett 15-tal montrar som sedan alla tittade på. Vi blev tämligen överens om vilka de tre bästa var. Sedan skulle ju en fyndig motivering formuleras Och sedan var det tid för prisutdelningarna.Vi (FyrverkeriFabriken) sponsrar med guldstreamers som sköts över vinnarna på scenen för att göra det lite extra festligt.
Har ni chansen så pricka in denna tiden i kalendrarna och gå och titta nästa år; jag lovar att du inte kommer att bli besvikna !

Sedan stressade jag vidare till Fps nya lokal som skulle invigas med öppet hus ikväll. Efter diverse samtal och gott tilltugg, fick kollektivtrafiken frakta hem mig för att packa väskan inför morgondagen flyg till Kina.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar